Lesauto leasen Utrecht

Lesauto leasen Utrecht of omgeving? Welkom bij Lesautolease.nl! Bij ons kunt u in heel Nederland voordelig een lesauto leasen Utrecht. Wij zijn vriendelijk en servicegericht, en staan graag voor u klaar! Vraag direct een offerte aan voor lesauto leasen Utrecht

Lesauto leasen: een goede keus

Waarom zou u als rijschoolhouder een lesauto leasen? U kunt er immers ook voor kiezen om een lesauto te kopen, of eventueel een lesauto te huren. Bij Lesautolease.nl begeleiden we u graag in uw keuze, zodat u de keuze kunt maken die het beste bij u en uw situatie past. Heeft u bijvoorbeeld voldoende startvermogen om een lesauto te kunnen kopen? Wilt u alles zelf in de hand houden of wilt u liever volledig ontzorgd worden? Deze en andere vragen lopen we samen met u door, om zo tot een juiste keuze voor koop of lease van lesauto te komen. Een lesauto leasen kan bijvoorbeeld een interessante optie zijn wanneer u startende rijschoolhouder bent en nog geen grote investeringen wilt doen. Of wanneer u de kosten van een nieuwe auto liever wilt spreiden. Of wanneer u wilt genieten van de zekerheid en het gemak van een vast bedrag per maand, inclusief kosten voor bijvoorbeeld onderhoud of onverhoopte schade. Een lesauto leasen utrecht heeft dus vele voordelen, maar het moet wel passen bij wat ú wilt. Bij Lesautolease.nl kunt u altijd rekenen op een eerlijk en persoonlijk advies.

Eerlijkste en meest flexibele leasecontract

Bij Lesautolease.nl kunt u een lesauto leasen utrecht op basis van verschillende leasecontracten: full operational lease, financial lease en short lease. Voor welk contract u ook kiest, u leaset altijd een lesauto tegen de eerlijkste voorwaarden. Anders dan onze concurrenten, geven we u zelfs geld terug wanneer u minder kilometers hebt gereden dan het aantal kilometers in uw bundel. Hoe dat werkt? Bij het leasen van een lesauto kiest u een kilometerbundel waarvan u verwacht dat deze bij u past. Na een jaar bekijken wij automatisch voor u hoeveel kilometers u daadwerkelijk hebt gereden. Wijkt het aantal kilometers meer dan 10% af van het aantal kilometers in uw bundel? Dan stapt u kosteloos over naar een andere bundel, die beter bij u past. Wijkt het aantal kilometers dat u daadwerkelijk hebt gereden minder dan 10% af en hebt u méér kilometers gereden? Dan betaalt u een vast en eerlijk bedrag per kilometer bij. Wijkt het aantal kilometers dat u daadwerkelijk hebt gereden minder dan 10% af en hebt u minder kilometers gereden? Dan krijgt u bij ons een vast bedrag per kilometer terug! Rijden per kilometer is bij ons dus betalen per kilometer! Klik hier voor meer informatie en een rekenvoorbeeld van ons eerlijkste leasecontract.

Méér dan lesauto leasen Utrecht

Lesautolease.nl biedt méér dan alleen de mogelijkheid een lesauto te leasen in Utrecht of omgeving. Zo bieden wij samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Autoschade Herstel Van der Sanden een complete oplossing voor de mobiliteit van rijschoolhouders. Rijdt u onverhoopt schade? Dan zorgt ons zusterbedrijf Lesautoverhuur.nl met zijn eigen haal- en brengservice ervoor dat u binnen 24 uur een vervangende lesauto heeft, waar dan ook in Nederland. Met de grootste lesautoverhuurpool van Nederland is dat altijd een lesauto die bij uw wensen past. Bovendien krijgt u als rijschoolhouder met schade voorrang op andere schades bij onze partner Autoschade Herstel Van der Sanden. Op die manier heeft u snel uw eigen lesauto weer terug en kunt u weer veilig op weg. Behalve met onze partners werken wij veelvuldig samen met Peter Claassen dubbele bedieningen, RijschoolPro (voorheen VerkeersPro) en RijschoolVandaag.

Lesauto leasen in Utrecht?

Lesautolease.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit bedienen we klanten in heel Nederland, waaronder Utrecht en omgeving. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en bieden een eigen haal- en brengservice. Op die manier kunnen we u altijd, overal in Nederland, uitstekend van dienst zijn. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag verder!

VRAAG UW OFFERTE AAN IN DRIE EENVOUDIGE STAPPEN

Vul uw persoonlijke gegevens en voorkeuren in

Kies uit één van onze aanbiedingen of een automerk en type naar keuze

Verzend uw offerte-aanvraag. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

HEEFT U SPECIFIEKE WENSEN?

WIJ MAKEN GRAAG KENNIS MET U!

Aangenaam, wij zijn het team van Lesautolease.nl. Wij staan graag voor u klaar om alles rondom de lease van uw lesauto voor u te regelen. Heeft u vragen? Stel ze ons gerust. Wij nemen u alle zorgen uit handen!

Stefan Lesautolease.nl

STEFAN

Eigenaar

Eigenaar en aanjager binnen Lesautolease.nl, daarnaast ook eigenaar van Van der Sanden Groep. Altijd vol met ideeën en toekomstplannen, altijd bezig met wat de klant wil en altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Vriendelijk, servicegericht en nooit te beroerd om de telefoon op te nemen.

Kirsten Lesautolease.nl

KIRSTEN

Office manager

Rechterhand van Stefan en zijn sparringpartner binnen Lesautolease.nl. Bezig met van alles en nog wat binnen het bedrijf: van marketing tot administratie en de ontvangst van klanten. Intelligent en doortastend.

Rober lesautolease.nl

ROBÈR

Bedrijfsleider

Bedrijfsleider met een stevige ervaring in de branche. Zorgt ervoor dat alles binnen Lesautolease.nl, Autoschade Herstel Van der Sanden en Lesautoverhuur.nl vlekkeloos verloopt. Hoofd van de werkplaats met een echte hands-on-mentaliteit.

Elle lesautolease.nl

ELLE

Administratief medewerker

Het gezicht op ons kantoor. Administratief medewerkster en gastvrouw, altijd met een glimlach. Slim en daadkrachtig, dienstbaar en altijd bereid om te helpen. En de vrouw met de beste telefoonstem van Lesautolease.nl.