FIJN DAT U ER BENT! 

Lesautolease.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit bedienen we een breed scala aan rijschoolhouders door heel Nederland. Heeft u een vraag, wilt u een offerte aanvragen of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

ONZE LOcATIE

Lesautolease.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, en bedient rijschoolhouders door heel Nederland. Wilt u direct een lesauto reserveren, heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

ADRES

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM Schijndel
073 5478679
Ma t/m vrij van 8:00 t/m 18:00
(24uurs-calamiteitenservice)
info@lesautolease.nl

WIJ MAKEN GRAAG KENNIS MET U!

Aangenaam, wij zijn het team van Lesautolease.nl. Wij staan graag voor u klaar om alles rondom de lease van uw lesauto voor u te regelen. Heeft u vragen? Stel ze ons gerust. Wij nemen u alle zorgen uit handen!

Stefan Lesautolease.nl

STEFAN

Eigenaar

Eigenaar en aanjager binnen Lesautolease.nl, daarnaast ook eigenaar van Van der Sanden Groep. Altijd vol met ideeën en toekomstplannen, altijd bezig met wat de klant wil en altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Vriendelijk, servicegericht en nooit te beroerd om de telefoon op te nemen.

Kirsten Lesautolease.nl

KIRSTEN

Office manager

Rechterhand van Stefan en zijn sparringpartner binnen Lesautolease.nl. Bezig met van alles en nog wat binnen het bedrijf: van marketing tot administratie en de ontvangst van klanten. Intelligent en doortastend.

Rober lesautolease.nl

ROBÈR

Bedrijfsleider

Bedrijfsleider met een stevige ervaring in de branche. Zorgt ervoor dat alles binnen Lesautolease.nl, Autoschade Herstel Van der Sanden en Lesautoverhuur.nl vlekkeloos verloopt. Hoofd van de werkplaats met een echte hands-on-mentaliteit.

Elle lesautolease.nl

ELLE

Administratief medewerker

Het gezicht op ons kantoor. Administratief medewerkster en gastvrouw, altijd met een glimlach. Slim en daadkrachtig, dienstbaar en altijd bereid om te helpen. En de vrouw met de beste telefoonstem van Lesautolease.nl.

ALTIJD IN DE REGIO

Lesautolease.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, en bedient rijschoolhouders door heel Nederland. Hieronder een aantal plaatsen waar wij u de auto’s van Lesautolease.nl kunt zien rijden. 

Lesauto leasen Utrecht

Lesauto leasen Utrecht Lesauto leasen Utrecht of omgeving? Welkom bij Lesautolease.nl! Bij ons kunt u in heel Nederland voordelig een lesauto leasen Utrecht. Wij zijn vriendelijk en servicegericht, en staan graag voor u klaar! Vraag direct een offerte aan voor lesauto...

Lees meer

Lesauto leasen Rotterdam

Lesauto leasen Rotterdam Wilt u een Lesauto leasen Rotterdam ? Lesautolease.nl helpt u graag verder! Wij zijn dé specialist op het gebied van Lesauto leasen Rotterdam.
 Voordelig lesauto leasen Lesautolease.nl biedt altijd het eerlijkste en meest flexibele contract om...

Lees meer

Lesauto leasen Eindhoven

Lesauto leasen eindhoven Lesauto leasen Eindhoven? Lesautolease.nl helpt u graag verder. Lesautolease.nl was de eerste partij in Nederland die de lease van lesauto’s aanbood aan rijschoolhouders. Met onze jarenlange ervaring en specialisatie kunnen we u uitstekend...

Lees meer

Lesauto leasen Den Haag

Lesauto leasen Den Haag Een lesauto leasen Den Haag, Scheveningen of omgeving begint bij Lesautolease.nl! Lesautolease.nl helpt u graag bij het voordelig, super flexibel en naar wens leasen van lesauto, overal in Nederland! Dé specialist in lesauto leasen Zoekt u een...

Lees meer

Lesauto leasen Amsterdam

Lesauto leasen Amsterdam Een lesauto leasen Amsterdam begint bij Lesautolease.nl. Wij bieden voordelige leasecontracten, speciaal voor rijschoolhouders. Met de grootste lesautoleasepool van Nederland, met nieuwe én jong gebruikte auto’s, bieden we altijd een...

Lees meer

VRAGEN?

Wij staan u graag te woord.

Vraag VRIJBLIJVEND EEN offerte OP MAAT AAN